Magazin > VIP
10876 ogledov

Novakova zaprla knjigarno

Knjigarna Kultura bralka
Zakonca Novak sta zaprla knjigarno na vogalu Slovenske ceste in Tavčarjeve ulice.

Valentina Smej Novak in Luka Novak sta pred dvema letoma na križišču Slovenske in Tavčarjeve v Ljubljani odprla knjigarno Kultura. Pred kratkim pa so vrata na omenjeni lokaciji ostala zaklenjena. 

"Knjigarno smo preselili, ker smo našli manjši, boljši prostor, na primernejši lokaciji, v soseščini Almire Sadar in bolj sorodnih trgovin. Prejšnja lokacija je bila zelo opazna, a tudi zelo zahtevna. Nova lokacija je bolj intimna," nam je pojasnila Valentina Smej Novak. Na novi lokaciji, na Beethovnovi 12, bodo tako prostori njune založbe. "Še naprej bomo imeli izbrani knjižni program, predvsem pa bomo poudarek dali na dogodke." 

Kot je še dejala, se je že na prejšnji lokaciji izkazalo, da ljudi najbolj privabijo interdisciplinarni, kulturni dogodki. Na novi lokaciji trenutno še potekajo nekatera dela. Z novimi dogodki pa bodo začeli po 15. avgustu. 

Komentarjev 2
  • kapibara 14:46 17.julij 2017.

    Več nas že "komaj" čaka odprtja na novi lokaciji. Edino kar je blo, pri teh dveh v redu, je ta njen sexi RRRRRRR On se je pa nekako prikradel do nekega varuha kulturne baštine

  • Avatar Džoser
    Džoser 14:33 17.julij 2017.

    Zelo pomembna novica.Od žalosti ker sta zaprla in nič sporočila ,me je skoraj kap!