Magazin > VIP
3330 ogledov

Novica o princesini novi ljubezni je nekatere užalostila

princesa beatrice
Britanska princesa Beatrice naj bi bila v zvezi s poslovnežem Edoardom Mapellijem Mozzijem.

Njena mlajša sestra Eugenie je oktobra stopila pred oltar, zdaj pa naj bi bila srečno zaljubljena tudi britanska princesa Beatrice. Njena zadnja zveza se je končala pred dvema letoma.

Beatrice naj bi se zagledala v poslovneža Edoarda Mapellija Mozzija, ki ga pozna že nekaj let. Njegov očim Christopher Shale, ki je umrl leta 2011, je bil prijatelj princeskinih staršev. Na njegovem pogrebu je bila tudi Beatrice. Njegov biološki oče je sicer grof Alessandro Mapelli Mozzi.

Zlobni jeziki, ki trdijo, da Edoarda zanima le princesin denar, se motijo. Mozzi, ki ima na računu več milijonov, je leta 2007 ustanovil nepremičninsko podjetje Banda, ki bogatašem pomaga najti razkošne domove. Njegov posel menda cveti.

Ljubezen je nekaterim trn v peti

34-letnik ima otroka, 2-letnega Christopherja Woolfa, ki se mu je rodil v zvezi z Daro Huang, s katero je bil tudi zaročen. Mediji pišejo, da sta se Edo in Beatrice zbližala, ko je bil podjetnik še v zvezi z Daro. Sedaj se je oglasila Darina mama Lily, ki ji je Edova nova ljubezen strla srce. "Rada imam Eda in njegovo družino. Kaj se je zgodilo? Raztrgalo me je na koščke,“ je izjavila in dodala, da je bila njena hčerka pred objavo te vesti srečna. "Kristjanka sem, zato sem hčerki rekla, naj ne bo jezna ter naj ju blagoslovi in jima zaželi sreče.“

Viri blizu princese Beatrice so namigovanja, da je bil Edoardo še v zvezi, ko sta postala par, zavrnili.

Beatrice je bila sicer deset let v zvezi z Davom Clarkom, s katerim sta se razšla leta 2016. Dave se je pred nekaj meseci poročil.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.