Magazin > VIP
701 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 2. do 3. 3. 2024

numerologija Flynet
Deveti teden prinaša pogled v preteklost. Lahko bi bili malo bolj nostalgični ali celo obratno, opazili povečano željo po zaključku in nečem novem. Torej, po domače povedano, ''dovolj imam'' dnevi so pred nami!

Uporabite deveti teden, da bi bili predvsem nežni do sebe in pa odločni do okolice. Poglejte, včasih je resnično treba okolje zamenjati. Če boste šli v ribarnico, ne boste mogli kupiti svežega mleka, kajne? Včasih na napačnih krajih, osebah, odnosih, zaposlitvah, navadah iščemo oziroma pričakujemo, upamo na dobro. 

Ste morda malo na sebe pozabili, nekatera področja zanemarili? Dogodki, predvsem malo nenavadni dogodki, bi vas lahko točno na to opomnili v devetem tednu.

Obenem pa je to izvrsten čas za ponovno priložnost. Ampak pazljivo, naj to ne bo ponovna priložnost, da bi vas razočarali! 

Teden pred nami bi lahko bil nekoliko bolj čustven in definitivno zdravilen. Vzemite si več časa za sebe ter za druženje s tistimi, ki so balzam za vašo dušo.


NAPOTEK TEDNA
Obdaja nas energija zdravljenja
Preteklost ni prtljaga. Ne nosite je naokoli kot dokaz kaj ste preživeli. Raje ZAŽIVITE v danem trenutku!

VPRAŠANJA V POMOČ
Je možno, da nečesa/nekoga ne pogrešate več?
Katera hrepenenja so se spremenila (zamrla)?
Katere želje so novejše in drugačne?

UGODEN ČAS ZA
Spravo s preteklostjo
Odpuščanje
Sočutje in zdravljenje

število življenjske poti | Avtor:

 Število življenjske poti 1
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? V vas se prebuja želja po novem, po napredku in po neomejenosti. Zdaj je čas za vas!

Število življenjske poti 2
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Obdajajo vas osebe, ki vas ljubijo, občudujejo, razumejo, podpirajo in sprejemajo takšne, kot ste.

Število življenjske poti 3
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Počutite se polni energije, ustvarjate in vidite svet okoli sebe v neštetih odtenkih.

Število življenjske poti 4
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Počutite se varni, ohranjate svojo tradicijo in imate zdravo rutino. Zdravje je dobro.

Število življenjske poti 5
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Spontano doživljate vsak dan in se več smejite, si veliko drznete ter raziskujete. 

Število življenjske poti 6
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Ljubljeni ste in ljubite ter ne potrebujete prav nikogar, da bi bili srečni, ampak v sreči uživate.

Število življenjske poti 7
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Ste del skupnosti, ki ceni integriteto, korektnost ter resnico. Živite sebe, ne druge.

Število življenjske poti 8
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Odločno stopate po poti svoje definicije uspeha. Vaši standardi so visoko postavljeni.

Število življenjske poti 9
Kako veste, da ste ozdravljeni preteklosti? Sočutje vas prežema tako za sebe kot druge. Okoli vas so vedno zdravilne in zrele osebe. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.