Magazin > VIP
640 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 27. 5. do 2. 6. 2024 (22. teden)

numerologija Profimedia
Pa je pred nami še en mojstrski teden!

Število 22 povezujemo z gradnjo za generacije, ki prihajajo, zato nas obdajajo energije, ki so malo bolj resnobne. Zdaj nas energije spodbujajo k tehtnemu razmisleku. Kaj je tisto, kar (upamo, da) je minljivo – običajno je to nekaj negativnega. Kaj je tisto, kar (upamo, da) nas čaka? Kaj pa dejansko storimo za to?

Število 22 je močan opomnik, da smo mi kreator svojega življenja in da je včasih resnično potreben tudi fizični trud (vprašajte body-builderja ali so njegovi bicepsi rezultat afirmacij in vizualizacije ali pravilnega in vztrajnega treninga. V življenju so vse plati pomembne, tako um, kot čustvena vpetost, kot fizična aktivnost, zato je samo želeti si seveda premalo. Včasih se preveč posvečamo le eni plati življenja.

Mojstrski teden nas bo preko intenzivnih dogodkov opominjal na pomembnost celostnega in celovitega pristopa življenju, ki pa naj bi imel globlji smisel. Saj se niste rodili le, da bi nekaj desetletij po zemlji hodili, se zaman trudili za svojo srečo in mir. Dogodki tedna nas bodo tudi opozorili, da je vztrajnost v določenih primerih potrebna in v določenih pravzaprav simbolična smrt in največja ovira naše rasti. Pravilna presoja pa je le redko preprosta. 

Osredotočite se na svoj lastni občutek miru in varnosti, ki nas vas vodi – katerega pa ne zamenjujte z občutkom navajenosti. Samo zato, ker vam je nekaj poznano, ne pomeni, da je varno in za vas najboljše. Če bi tako razmišljali, bi še vedno živeli v jamah. Iz katere jame je prišel čas, da pokukate ven?

NAPOTEK TEDNA

Izbirajte tisto, kar v vas prebuja občutek življenja, globokega diha in ognja. Ne ponavljajte vedno iste poti, če vas ne pripelje do tja, kamor si želite. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Ste notranje izpolnjeni?
Kako se fizično počutite?
Ste mentalno močni?
So vaša čustva stabilna in izražanje zrelo?

UGODEN ČAS ZA

Strateški plan
Oblikovanje dolgoročnih ciljev
Povezovanje s pozabljenimi sanjami
Dvig svoje vibracije

Formula za izračun Števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva.
Primer: oseba rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.


Število življenjske poti 1
Omejitev ni! Razen, kadar se vam preveč mudi in se vložite dovolj ponovitev preden vržete puško v koruzo. Ne odnehajte prehitro! 

Število življenjske poti 2
Naj vas ne bo strah postaviti sebe na enakovredno mesto vam najljubši osebi. Prav nič manj niste vredni. Postavite se za sebe.

Število življenjske poti 3
Razumsko se lotevajte novitet v življenju, domišljija pa naj vam pomaga najti najbolj kreativno in učinkovito  pot do željenih rezultatov.

Število življenjske poti 4
Odločno v nov teden! Dvignite vsa svoja pričakovanja,  tudi tista do vas samih in do vaših najdražjih. Vztrajajte in delujte odločno!

Število življenjske poti 5
Spuščajte, da bi lahko sprejeli nekaj novega. Zdaj je čas simboličnih zaključkov. Ustvarjate prostor za novo, zato se ne oklepajte starega.

Število življenjske poti 6
Obdaja vas energija samostojnosti in odločnosti zato je bilo dovolj vsega, kar ne deluje ali vas ne osrečuje. Da, tudi to, kar ste pomislili zdajle. 

Število življenjske poti 7
Povezujte se z osebami, ki so nežne do vas, saj ste sami do sebe mnogokrat največja 'mačeha'. Bodite strpni in ljubeči najprej do sebe.

Število življenjske poti 8
Obdaja vas kreativna energija, ki vam prinaša srečo in več zaupanja v življenje. Zaupajte vase, da bi bilo življenje vredno upanja. 

Število življenjske poti 9
Stara dobra kmečka pamet je mnogokrat res najboljša, zato ji predvsem v teh dneh prisluhnite

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.