Magazin > VIP
1310 ogledov

Objavili posnetke hotelske sobe, v kateri je preminil Bob Saget

bob saget
1/18
Profimedia
Tistega večera se komik menda ni počutil dobro.

bob saget | Avtor: Profimedia Profimedia
Bob Saget je zaradi hudih poškodb glave umrl 9. januarja po nastopu na Floridi. Dočakal je le 65 let. Policija, ki predvideva, da je igralec nesrečno padel ali se močno ob nekaj udaril, je sedaj objavila fotografije sobe, v kateri je komik, znan iz serije Polna hiša, preživel zadnje ure svojega življenja, in njegove osebne predmete. Bob je umrl v spanju. 

Na dan smrti se komik po besedah organizatorke njegovega zadnjega nastopa ni počutil dobro. Zvezdnik naj bi ji zaupal, da še vedno trpi za posledicami okužbe s covidom-19 in da ne sliši dobro. Tistega dne naj bi mu bilo tudi slabo, poleg tega pa je imel bolečine v grlu. Vsi naj bi bili presenečeni, da je na koncu tako dobro izpeljal nastop.

Igralčeva družina je povedala, da Saget težav s sluhom nikoli ni omenjal, prav tako ne verjame, da je omenjal dolgoročne težave zaradi covida, saj je zbolel le 14 dni pred smrtjo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.