Magazin > VIP
12718 ogledov

Očitno se je ta naš znani par razšel

Špela Gornik facebook
Vse kaže na to, da nista več skupaj.

Fotograf Borut Peterlin je na svojem Facebook profilu, ki je javen, 11. septembra sporočil, da je v zvezi z Valerie Wolf Gang. To nas je presenetilo, saj je bil do nedavnega še v večletni zvezi s Špelo Gornik, partnersko terapevtko in strokovnjakinjo v Poroki na prvi pogled.

Poklicali smo Špelo, ki objave ne komentira. Kaj nam je Špela pred časom povedala o njuni zvezi, preberite TUKAJ.

Očitno je, da je novica presenetila tudi Borutove sledilce. Eden od njih je pod objavo zapisal: “Videti je, da premalo sledim, ker se tako hitro menja atmosfera.” Borut je na to odgovoril: “Atmosfera so razmerja na hitro, prijatelji z ugodnostmi in tantra masaže. Jaz nisem bil nikoli del tega in cena za to je tudi posipanje s pepelom. Sprejemam, se strinjam. Se dogaja tudi najboljšim. No, vztrajam, delam naprej, da se moja knjiga Project Marriage konča s srečnim koncem. Hvala!” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spela Gornik (@spelaespelia)

Gornikova se trenutno posveča delavnicam na temo medosebnih odnosov. Z novinarko Sonjo Javornik bosta 5. oktobra v Ljubljani organizirali že tretjo delavnico, tokrat na temo osamljenosti. 

“Se kdaj počutite osamljeno? Nič nenavadnega, saj je družba vse bolj individualistična. Nekoč smo se več osebno družili, danes večino komunikacije opravimo preko pametnih naprav. Bolj kot smo povezani s svetom, bolj smo odtujeni od drugih. Ampak brez skrbi, imava kup nasvetov, da boste lahko v bodoče bolj zadovoljni, kadar boste sami, pa tudi, da boste lažje sklepali prijateljstva. Delavnica Sam(a), a ne osamljen(a) bo zagotovo izjemno zanimiva, zato se nam pridruži,” sta zapisali na Facebooku.

Prvi dve delavnici sta doživeli velik uspeh, Sonja je razkrila, da s Špelo pripravljata tudi delavnice v Mariboru in vikend delavnice: "V bistvu naju je presenetilo, da je bil tako lep odziv, kar naju je pomirilo in bova zato nadaljevali z načrti, da imava vsak prvi ponedeljek v mesecu delavnico, od oktobra dalje pa načrtujeva tudi na delavnice v Mariboru in vikend delavnice … Za razliko od prve delavnice so naju tokrat udeleženci bolj poslušali, manj je bilo vprašanj, pa tudi sicer so se večinoma kar nanašale na osnovno temo, torej travme. Očitno sva res dobro presodili, da je to velik problem. Sicer pa odzivi kažejo, da je super, da sva si s Špelo tako različni, da nimava glede vsega enakega mnenja, kar kaže, da stvari niso samo črne ali samo bele, da je torej več pogledov na neko stvar, da je za nekoga lahko eno dobro, za drugega pa to ni ustrezno …"

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 19:03 01.oktober 2024.

    Zakonsko terapevtko(?) Špelco zamenjal za še bolj fuhnjeno vizualno umetnico(???) Valerie Wolf Gang, ki so ji starši nadeli ime Valerija Zabret, he, he...

  • vi 11:16 01.oktober 2024.

    Kaj ima veze, kje bodo seminarji z naslovom članka?? Takšno novinarstvo s prikrito reklamo nas samo sili, da vaše članke manj beremo, ker po nekaj ponovitvah začnemo dvomiti v vse naslove in gremo na drugi cajtng

  • jezero 10:49 01.oktober 2024.

    Sem v tretjem življenskem obdobju, ne vem pa, ali sem znani Slovenec ali ne! Mi to povedo na občini?