Magazin > VIP
2049 ogledov

Oglasila se je žena zvezdnika, ki ji je umrl le dva meseca po poroki

richard lugner Profimedia
Objavila je ganljivo sporočilo.

Kot smo poročali pred kratkim, je umrl 91-letni avstrijski gradbeni mogotec in zvezdnik resničnostnih oddaj Richard Lugner. Lugner je imel pred kratkim operacijo srca, po kateri si verjetno ni dobro opomogel. Po poročanju več medijev je umrl v ponedeljek v svoji vili na Dunaju.

Avstrijski milijarder je bil sicer znan po svojem ekstravagantnem slogu in dejstvu, da je bil poročen kar šestkrat. Njegova zadnja izbranka, kar 49 let mlajša igralka Simone Reiländer, mu je na družbenih omrežjih posvetila čustveno objavo.

"Bil si sanjski. In ko sem te videla, kako si sijal, ko si me pogledal, takrat sem vedela, da sem tudi tvoja. Zaljubljena," je zapisala Simone, ki jo je Lugner klical 'čebelica'.

Par se je spoznal marca 2021. Lugner je takrat v dnevnem časopisu objavil oglas, da išče ženo in Simone se je prijavila. "Od nekdaj mi je bil všeč, a vedno se je družil z nekimi norimi ženskami. Rekla sem si: 'Spet potrebuje nekoga pametnega!'," je Simone povedala za Bild, a ob tem priznala, da to ni bila ljubezen na prvi pogled. "Rasla je počasi. Po vsakem srečanju sem čutila toploto in na obrazu sem nosila nasmeh. Richard je bil preprosto dober zame."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • sam1 08:18 15.avgust 2024.

    Milijoni delajo čuda......