Magazin > VIP
2495 ogledov

OI: Nepredstavljiva tragedija udarila po ameriški zvezdi vaterpola

Maggie Steffens Profimedia
Umrla na poti v Pariz.

Maggie Steffens, zvezda ameriškega vaterpola, žaluje za svojo 26-letno svakinjo Lulu Connor, ki je umrla pretekli torek na poti v Pariz. Javnosti podrobnosti o mladenkini smrti niso znane, Steffens je povedala le, da se je zgodil "nujni medicinski primer".

Športnica se je svakinji poklonila med otvoritveno slovesnostjo, ko je v reko spustila šopek rož. Dan pozneje je pomagala svoji državi do zmage proti Grčiji ...

"Igra vsekakor pomaga," je po tekmi povedala Steffens in dejala, da sta si bili s svakinjo, ki jo je opisala kot "luč sveta", zelo blizu. "Vse nas čaka nekaj zares težkih tednov. Moja ekipa mi je v veliko oporo. Težko mi je, možu in njegovi družini seveda tudi. To je nočna mora in velik šok. Ampak da tukaj čutim njen duh, je neverjetno. Upam, da bo lahko vsak dan ponosna na nas.”

Na žalost to ni prva tragedija, ki je med olimpijskimi igrami doletela ameriške vaterpolistke. Glavni trener Adam Krikorian je med igrami v Riu leta 2016 izgubil brata, za katerega je bil usoden infarkt. "Na to se ne moreš pripraviti," je Krikorian povedal za San Fransico Chronicle. "Maggie pozna mojo bolečino in žalost," je še dejal trener, ki bo svoji varovanki v teh težkih časih znal stati ob strani in svetovati. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.