Magazin > VIP
2305 ogledov

On je najboljše, "kar se je zgodilo na olimpijskih igrah"

Thomas Ceccon
1/2
Profimedia
Thomas Ceccon navdušil svet.

Tisti, ki spremljajo plavalni šport, Thomasa Ceccona že dobro poznajo. Pri 23 letih je osvojil že ogromno lovorik - tudi v Parizu, kjer si je priplaval zlato. Pohvali se lahko tudi z naslovom evropskega in svetovnega prvaka, leta 2022 pa je postavil svetovni rekord na 100 metrov hrbtno.

Italijan pa olimpijskih navijačev ni navdušil le s svojim športnim talentom ... 23-letnik se ni razveselil le zlata, ampak tudi brona, ki ga je osvojil na 4x100 metrov. Na podelitvi medalj je prišlo do posebnega trenutka, ki je navdušil gledalce po vsem svetu. Lepotec je dvignil roke in pokazal spodnji del trebuha.

Fotografijo lepega Italijana je nekdo objavil na X in humorno pripomnil, da je to najbolj "lajdrasta stvar, ki jo lahko naredi moški". "Nisem oseba, ki bi se navduševala nad lepoto moških ali žensk. Ampak potem je tu italijanski dobitnik zlate medalje v plavanju, Thomas Ceccon", "Najbolj vroč plavalec na olimpijskih igrah je zagotovo Italijan Thomas Ceccon", "Pravkar sem odkril, da je Michelangelo njegov kip naredil že pred leti", "On je najboljša stvar, ki se je kdaj koli zgodila na olimpijskih igrah", se glasi le nekaj komentarjev navdušenih uporabnikov platforme X.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.