Magazin > VIP
16276 ogledov

Opa, Cooper v stanovanju ujet s to lepotico!

Bradley Cooper
1/6
Instagram
Je v igri nova ljubezen?

Trenutno najbolj zaželenega hollywoodskega samca, igralca Bradleya Cooperja, so opazili v družbi vroče wellness gurujke Kristin O'Connor. Dvojec je dan preživel v njegovem stanovanju na Manhattnu, malo chefinjo pa so pred pragom ujeli paparaci, medtem ko je pobirala vrečke s hrano, kljub temu da je Bradley budno pazil, da v bližini ni fotografov. Kristin je igralca sicer spoznala že leta 2014, ko ga je pripravljala na eno izmed njegovih filmskih vlog. 

Prav tako pa ne sameva niti Bradleyeva bivša, lepotica Iryna Shayk, ki jo je omrežil nekdanji partner Heidi Klum, 33-letni kurator in preprodajalec umetnin Vito Schnabel, Par so paparaci aprila ujeli med sprehodom po New Yorku in golobčka se vsekakor nista držala navodila, da morata biti vsaj 1,8 metra narazen. Preden je Vito odklenil vrata do svojega stanovanja, je pogledoval naokoli, a paparaca, ki je posnel fotografije, ki si jih lahko ogledate v galeriji, očitno ni videl.

IRINA SHAYK, VITO SCHNABEL | Avtor: Profimedia Profimedia

Irina je za revijo Vogue  januarja sicer povedala svojo plat zgodbe o razhodu s Cooperjem: "Mislim, da v vseh dobrih zvezah na dan pridejo tvoje najboljše in najslabše plati – takšna je narava ljudi. Dva krasna človeka včasih nista dovolj za krasno zvezo.“ Lepotica tudi pravi, da ima močno osebnost in da dobro ve, česar si želi. "Nekateri moški se tega bojijo. Ko nekoga ni več v mojem življenju, z njim prekinem vse stike. Nekateri ljudje se takega hladnega odnosa bojijo. Mislim pa tudi, da le redki vedo, da se pod tem skriva prijazna oseba, ki joka med intervjuji,“ je razkrila in Iob tej priložnosti priznala, da je konec zveze še hujši, če ima par otroka: "Srečna sva, da sva lahko izkusila to, kar je bilo med nama. Življenje brez B-ja je zame novo področje.“

 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Jevvivera
    Jevvivera 01:06 25.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke - B︆︆r︆︆e︆︆d︆︆h︆︆o︆︆t︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice