Magazin > VIP
22496 ogledov

Opa, tekmovalka Sanjskega moškega ob otroškem vozičku poljublja fanta

sanjski moški, Nina Savnik Pop TV
Poklicali smo jo in preverili, kaj se dogaja.

nina savnik | Avtor: Instagram Instagram
Nina Savnik, za mnoge najbolj zabavna tekmovalka šova Sanjski moški, je po koncu oddaje spoznala svojo prvo veliko ljubezen - chefa Stefana.

Iskrica je preskočila med Ninino študijsko prakso v znanem krškem hotelu in restavraciji Kunst.

Nina je za novo leto objavila fotografijo, ki je takoj sprožila govorice, da je noseča. Svojim sledilcem je namreč voščila s posnetkom, na katerem se ob otroškem vozičku poljublja s svojim izbrancem. Bosta zibala? "Ne, nisem noseča. Fotografija mi je bila všeč, zato sem jo objavila. Je pa malo šaljiva zaradi vozička, ki je od prijateljev. Posnetek je nastal spontano. Stefan je potiskal voziček, pristopila sem in nekdo naju je fotografiral," je Nina razložila za Žurnal24 in dodala, da bo njen fant nekoč zelo dober oče. "Vsak dan mu povem, da sem vesela, ker bo moj otrok imel najboljšega očeta. Ko ga vidim z otroki prijateljev in nečaki ... Ima neverjeten čut za otroke, ki ga obožujejo. Tako kot tudi moj pes, ki sicer tujih ljudi ne mara."

Nekdanja tekmovalka ljubezenskega šova nam je sicer še zaupala, da s Stefanom za zdaj še nimata večjih načrtov, kot je na primer skupna selitev, saj sta skupaj šele pet mesecev. "Zadeve naj se odvijajo spontano," je še dodala. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Malliosena
    Malliosena 00:21 07.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Marissa_Davis 09:22 06.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar pantani
    pantani 07:29 06.januar 2022.

    Res ste poden!!!