Magazin > VIP
1911 ogledov

Opisal grobo avanturo s Kim Kardashian: "Držal sem jo za vrat"

Kim Kardashian Instagram
Očitno je, da Kim Kradashian ne gre iz glave marsikateremu nekdanjemu ljubimcu.

Raper Jayceon Terrell Taylor, ki je bolj poznam pod imenom The Game, je v svoji novi pesmi opisal seksualno izkušnjo z mega resničnostno zvezdnico Kim Kardashian. Pozornost je pritegnil predvsem s kitico, ki se mnogim zdi neprimerna. "Kim Kardashian sem držal za vrat. Prisilil sem jo, da pogoltne moje otroke, dokler se ne zaduši," se glasi nasilna vrstica.

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan: S tem darilom bo Kim Kardashian poskušala "kupiti“ njeno prijateljstvo

Po objavi so raperja napadli, češ da vrstice niso spoštljive, on pa jim odgovarja: "Kar sem rekel, sem rekel." Le kaj si o pesmi misli Kimin soprog, raper Kanye West, ki je znan po tem, da mu gre opevanje čarov in spretnosti njegove žene močno v nos. Besen je bil že, ko se je na Kim v svoji skladi spomnil raper Drake. "Dejstvo, da ljudje širijo govorice ali mislijo, da spiš z mojo ženo, ti pa o tem ne govoriš in se pretvarjaš, kot da je res tako, to me zelo moti," mu je takrat zabrusil Kanye in raperje opozoril, naj ne omenjajo njegove žene.

Kim Kardashian Magazin Kim Kardashian: Po dveh letih nosila ukraden zaročni prstan

Očitno Kim res pusti sled pri svojih ljubimcih ali domnevnih ljubimcih, saj sta spomine na seksi starleto v svojih skladbah omenjala tudi Canon in Tyson Beckford, piše 24Sata.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice