Magazin > VIP
31 ogledov

Oprah se je morala javno opravičiti

Žurnal24 main
Oprah Winfrey je nedavno v oddaji gostila Mika Tysona, ki je občinstvo nasmejal z nesramno opazko na račun svoje bivše žene Robin Givens. Igralko je izjava zelo užalila, zato je zahtevala opravičilo.

Tyson se je v pogovorni oddaji, kamor ga je Oprah povabila konec oktobra, med drugim razgovoril tudi o svoji nekdanji ženi Robin Givens. 44-letna igralka je Tysona namreč zelo razjezila, ko je v nekem intervjuju po njegovem mnenju govorila neresnico. Zvezdnika so njene izjave zelo razjezile. "V tistem trenutku sem ji resnično želel prisoliti zaušnico, a ji nisem," je v oddaji povedal Tyson in s tem nasmejal tako voditeljico kot občinstvo.

 

"To je spodbujanje nasilja nad ženskami"

Njegova izjava pa očitno ni zabavala Robin, ki pravi, da je zelo prizadeta. "To me je zelo zabolelo. Zelo. Ni prav, kar je rekel, saj je ogromno žensk na svetu, ki trpijo na takšen način. In občinstvo se je smejalo temu. Če se temu smejiš, potem to samo še spodbujaš," je dejala pretresena Robin.

 

Oprah pa kljub temu meni, da stvar ni tako resna, kot jo prikazuje Robin. "Tisti dan smo imeli zelo dobro vzdušje v studiu in resnično se nismo smejali njej, temveč Tysonu. Vse skupaj je pripovedoval na zelo smešen način, naš namen ni bil, da bi koga užalili," je povedala Oprah, a hkrati dodala: "Ne bi smela biti tiho, morala bi ga zaustaviti. Zato se opravičujem Robin in vsem ženskam, ki se nahajajo v takšni situaciji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.