Magazin > VIP
48140 ogledov

Oprsje najbolj zaželene igralke zaročenec rešil pred paparaci

Phoebe Dynevor
1/5
Profimedia
Golobčka sta pošteno uživala.

Phoebe Dynevor je zaslovela z Netflixovo serijo Bridgerton, v kateri je morala 29-letna Angležinja pozabiti na sramežljivost, saj je nadaljevanka polna strastnih prizorov. Igrala je v dveh sezonah te priljubljene serije, v najnovejši tretji pa ne, ker se je zgodba njenega lika v prvih dveh sezonah zaključila.

Medtem ko jo oboževalci na televizijskih zaslonih močno pogrešajo, lepotički nič ne manjka. Prav nasprotno - kot je videti iz romantičnih fotografij, preživlja najlepše dneve svojega življenja. S svojim zaročencem Cameronom Fullerjem je odpotovala na sanjski St. Tropez, kjer sta se na jahti popolnoma predala strasti. 

V nekem trenutku so jo paparaci ujeli, kako si je slekla majico, in preden si je nadela zgornji del kopalk, ji je zaročenec z rokami prekril prsi ter jo tako obvaroval pred radovednimi pogledi. Nato sta nadaljevala z objemanjem in poljubljanjem ter bila videti, kot da zunanji svet zanju ne obstaja. 

29-letna igralka se je s Cameronom, ki je sin hollywoodskega producenta Brada Fullerja, zaročila pred mesecem dni. Skupaj sta se v javnosti prvič pojavila julija lansko leto, ko sta se udeležila turnirja v Wimbledonu in se na tribunah sproščeno pogovarjala ter smehljala.

Cameron je v preteklosti nastopil v več oddajah, kot so Insecure, Into the Dark in The Goldbergs. Najbolj znan je po svoji vlogi v filmu Zadnja ladja, poleg tega pa vodi tudi priljubljen Youtube kanal Gregg and Cameron, kjer objavlja vloge, izvaja različne izzive in na pogovor vabi slavne goste. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Idioti 18:43 11.junij 2024.

    Kdo ji je pa češpljo pokril ? Sanjski St. Tropez ???? Očitno še niste bili tam ! Piran je 3x bolj slikovit . Bil že 6x tam !

  • Ender3 11:29 11.junij 2024.

    I ja bih tata...bi komentirali Janezovi troli..

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:28 11.junij 2024.

    A nadaljevanje te serije pa bo, da je paparacov razbit gobec rešilo dejstvo, da je imel zaročenec roki zasedeni z njenimi baloni, ha, ha, ha...