Magazin > VIP
43 ogledov

Oropali dom Amy Winehouse

Amy Winehouse Flynet
Neznanci so nedavno vlomili v hišo Amy Winehouse in odnesli nekaj osebnih stvari pokojne pevke, med katerimi so tudi še nikoli slišane pesmi, besedila in pisma.

Besen Amyjin oče Mitch je prepričan, da je za zločin kriv eden od Amyjinih znancev, saj je imelo okoli 20 ljudi dostop do njenega doma. In ker so nepridipravi iz hiše odnesli pravo glasbeno bogastvo, je gospod Winehouse že sporočil, da se bo sam lotil iskanja storilca.

Poleg še nikoli slišanih pesmi naj bi ukradli tudi pevkino najljubšo kitaro in osnutke pesmi za njen tretji album. "To je velik šok za družino. Ne morejo verjeti, da bi kdo storil kaj takšnega," je povedal bližnji družinski prijatelj. "Mitch je čisto razjarjen. Z glasbeno založbo se še niso odločili, kaj bodo storili s pesmimi, zdaj pa jih je nekdo ukradel. To je grozno."

Winehouse se je že lotil popisovanja hčerkinega premoženja, pri tem pa mu pomaga tudi Amyjin bivši fant Reg Traviss. "Mitch namerava tistemu, ki je ukradel vse te stvari, dati priložnost, da popravi svoje dejanje, in mu obljublja, da jo bo odnesel brez posledic," je še povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.