Magazin > VIP
17 ogledov

Outcastov Big Boi v ječi

43 Big Boi – Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty Žurnal24 main
Policija je aretirala Big Boija, raperja iz skupine Outcast, ker je imel pri sebi ekstazi in druge prepovedane droge.

Raperja, čigar pravo ime je Antwan Patton, je policija aretirala, ko se je vračal s potovanja po Karibih. Pri njem so našli ekstazi, MDMA-prašek in viagro, za katero ni imel recepta. Big Boija so že četrtič ujeli tudi z opremo za uporabo prepovedanih drog. Njegov odvetnik Daniel Kane pričakuje, da bo obtožb oproščen. "Big Boi je potoval s svojo skupino in prijatelji, ko so našli manjšo količino drog v skupni prtljagi," je povedal. "Prepričan sem, da bo, ko bodo znana vsa dejstva, popolnoma oproščen."

Osvojili grammyja

Big Boi ima sicer konec avgusta napovedano krajšo turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji. Njegov zadnji solo album Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty je bil izdan lani. Najbolj znan je po hitu Hey Ya s plošče Speakerboxxx/The Love Below skupine Outcast, ki sta jo v devetdesetih ustanovila z Andrejem 3000 in sta zanjo leta 2004 dobila grammyja za najboljši rap album.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.