Magazin > VIP
33 ogledov

Paris Hilton je dobila ponija

Paris Hilton JLP
Slavna dedinja Paris Hilton ne bi bila prava razvajenka, če ne bi imela ponija. In zdaj ga ima. Njen novi ljubljenček ima plavolaso grivo in modre oči, tako kot Paris.

Paris, ki nikoli ni skrivala ljubezni do živali, je ponija dobila za darilo med božično-novoletnimi prazniki. "Mojim ljubljenčkom se je pridružil majhen poni. Ima svetlo grivo in lepe modre oči. Zelo je lep!" je svojim oboževalcem sporočila slavna dedinja, ki je po novem rjavolaska.

30-letna Paris, ki je nekoč hotela postati veterinarka, goji veliko ljubezen do živali. Doma ima poleg ponija še sedem različnih ljubljenčkov, v katere je noro zaljubljena, pravi. "Pred kratkim sem dobila vitorepega medveda, imam tudi divje mačke in opico. Poleg tega imam še šest psov, papigo, tri veverice in tri domače mačke," je povedala Paris. Upamo le, da zvezdnica ob vsem žuriranju in nakupovanju najde čas, da zanje primerno poskrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.