Svetovno priznana chefinja je v središču prestolnice odprla pekarno.
Po nekajmesečnem pričakovanju - sprva so jo hoteli odpreti že junija - je chefinja Ana Roš danes v Ljubljani odprla Pekarno Ana. Pričakovanje je bilo tako veliko, da so ljudje na svoj kos kruha v vrsti čakali že pol ure pred odprtjem, čez slabe tri ure pa niso imeli več kaj ponuditi.
"Notri je samo še par malenkosti," nam je nekaj po 11. uri povedala Ana in dodala: "Mislim, da to pomeni, da si strašansko želimo dobre pekarne."
Nikoli nisem maral nobene stvari, okoli katere se je zganjala fama. In okoli Roševe se zganja huda fama. Da bi pol ure čakal na kruh???? Saj nisem v medvojnem Sarajevu.
Cenik nima napisano ali je npr. cena za 1 dl ali 2dl soka ...samo ceno, pa vsi izdelki na sliki so za mene preveč zapečeni, že skoraj zažgani - ne maram takih.
voda 2.0 kaj je to ? količina, ocena ? ja no firbec je firbec, za lakoto potešit pa dolg ne bo.