Magazin > VIP
36 ogledov

"Pepel" Kima Jonga Ila posul po Seacrestu

Sacha Baron Cohen, oskarji 2012
1/6
Reuters
Sacha Baron Cohen se je na rdeči preprogi ob sinočnji podelitvi oskarjev pojavil v preobleki diktatorja, v rokah pa je imel prav poseben modni dodatek: žaro s "pepelom" pokojnega severnokorejskega voditelja Kima Jonga Ila.

Sacha Baron Cohen je prav gotovo poskrbel za svojevrsten škandal na rdeči preprogi ob sinočnji podelitvi najbolj prestižnih filmskih nagrad.

Komik se je na dogodku prikazal oblečen v generala Aladeena, lik iz svojega prihajajočega filma Diktator, čeprav so mu organizatorji podelitve to prvotno prepovedali.

Pri sebi pa je imel tudi zlato žaro s fotografijo lani decembra preminulega severnokorejskega voditelja Kima Jonga Ila., katerega "pepel" je "po nesreči" posul tudi po znanem ameriškem voditelju Ryanu Seacrestu.

Na voditeljevo vprašanje, čigavo obleko nosi, mu je odgovoril: "Nosim obleko Johna Galliana, nogavice pa sem kupil v K-Martu. Kot mi je nekoč rekel Sadam Husein: 'Nogavice so nogavice, ni treba brez potrebe trošiti denarja zanje'."

Komik je še dodal, da je vesel, da je imel priložnost na rdečo preprogo popeljati tudi svojega dragega prijatelja in teniškega partnerja Kima Jonga II., nato pa je "po nesreči" posul pepel iz žare po nič kaj zadovoljnem voditelju. "Ko te bodo zdaj ljudje vprašali, kaj nosiš, jim lahko rečeš, da Kima Jonga Ila," se je ob tem pošalil Cohen. Posnetek incidenta si lahko ogledate tukaj.

Ryan je dogodek kasneje komentiral tudi na Twitterju, kjer je zapisal: "Mama mi je vedno govorila, naj za na rdečo preprogo oblečem dva suknjiča, in zmeraj sem se spraševal, zakaj. Zdaj mi je jasno." Poleg tega je tudi pojasnil, da sicer ni šlo za pravi pepel, temveč za prah za pripravo palačink.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.