Magazin > VIP
35 ogledov

"Pes mi je spet prdnil v obraz"

Kendra Wilkinson FPA/Fame Pictures
Starleta Kendra Wilkinson ima zanimive težave s svojim psom. No, v bistvu ima smrdljive težave. Njen ljubljenček ji namreč prdi v obraz.

Kendra Wilkinson je na svojem Twitter profilu zapisala, da njen pes Martini resnično ne zna zadržati svojih plinov. Ko se je odpravljala v posteljo, je skočil na posteljo in se ji pridružil, a harmonija ni trajala dolgo. "Končno, čas za spanec. In ravno, ko sem se udobno namestila, mi Martini prdne v obraz. Spet! Lahko noč," je na Twitterju zapisala zvezdnica.

S tem pa nočnih dogodivščin še ni bilo konec. Kendra je psa vrgla iz sobe, potem pa ji je začel "nagajati" njen mož Hank, ki si je zaželel malce ljubezni. In tudi to je Kendra delila s svojimi sledilci: "Hank Baskett, ti pohotni hudiček. Želim spati! Ampak, naj ti bo. Hahaha!" 26-letnica tako redno skrbi za zabavo svojih oboževalcev na Twitterju.

Komentarjev 1
  • Slodrifter 16:33 15.januar 2012.

    katastrofa ste, pa koga to briga, kdo je komu prdno v obraz, sploh pa tej psici, res katastrofa, grete po poteh 24ur, še malo pa vas ne bom več bral, niti tiste poceni cajtnge