Magazin > VIP
7166 ogledov

Pevec objel oboževalca, nekaj trenutkov pozneje je bil mrtev

Ayres Sasaki Profimedia
Primer preiskuje policija.

Ayres Sasaki | Avtor: Profimedia Profimedia
Brazilski rocker Ayres Sasaki je med koncertom objel oboževalca v premočenih oblačilih, nakar se je dotaknil kabla in ga je elektrika stresla tako močno, da je še na odru umrl. Še vedno ni jasno, zakaj je bil obiskovalec koncerta v brazilskem mestecu Salinopolis moker. Primer policija še preiskuje. 

35-letnikova teta Rita Matos je lokalnim medijem povedala: "Kar vemo, je, da je bil koncert prestavljen na zgodnejši čas. Pogovarjamo se z ljudmi, ki so bili z njim, da bi razumeli, kaj se je zgodilo." Koncert je potekal v hotelu Solar, kjer so pristojni podali izjavo za medije, v kateri so zapisali, da pevčevo smrt obžalujejo in da sodelujejo s policijo. 

Pevec je za seboj pustil ženo Mariano, s katero se je poročil pred 11 meseci. Prijatelji in sodelavci umetnika so ga opisali kot zelo nadarjenega izvajalca z ogromno strastjo do glasbe. Pevec Adriano Freitas je lokalnim medijem povedal: "Bil je karizmatičen fant, njegov talent je bil neverjeten. Bil je najboljši pevec in kitarist v Belemu. Odličen prijatelj, zelo družinsko usmerjen, pozoren na svoja prijateljstva in na tiste, ki so cenili njegovo delo." Dodal je še, da se ga bodo spominjali kot "kralja bisov", ker je nekoč igral 12 ur v kosu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.