Magazin > VIP
67 ogledov

Pevec Robin Thicke se svojemu sinu ne sme približati

Robin Thicke Paula Patton Julian FameFlynet
Igralka Paula Patton je nekdanjega moža, pevca Robina Thicka, prijavila zaradi nasilja v družini.

Nekdanja zakonca Paula Patton in Robin Thicke, ki imata šestletnega sina, se na sodišču prepirata zaradi skrbništva. V četrtek je Paula dosegla veliko zmago. Sodnik je namreč ugodil njeni prošnji in zvezdniku izrekel prepoved približevanja.

Pattonova naj bi na sodišču povedala, da se boji zase in za otroka. Thicka je obtožila tudi nezvestobe, psihičnega nasilja in odvisnosti od drog in alkohola. Vse obtožbe so pevčevi odvetniki zavrnili in poudarili, da Paula v vseh teh letih nasilja ni nikoli omenila. Thicke je bil poleg tega pripravljen na testiranje za drogami, Pattonova pa naj bi ga zavrnila. Prav tako so izpostavili, da nezvestoba med zakonom ne sme vplivati na pravico do deljenega skrbništva.

Thicke je sicer priznal, da je sina udaril, a le po zadnjici. S takšnim kaznovanjem naj bi se igralka, ko sta bila še poročena, strinjala.

Par se je spoznal v najstniških letih, poročila pa sta se leta 2005. Ko je izvedela, da ji je bil mož nezvest, je Paula leta 2014 vložila ločitvene dokumente.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.