Magazin > VIP
51817 ogledov

Pevka Alya je v Grčiji za las ušla smrti

alya Youtube/David Milosavljević
Njen oče je bil njen angel varuh.

Simpatična pevka Alya je bila gostja v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević. Tam je razkrila, da je že večkrat za las ušla smrti, enkrat celo med dopustom v Grčiji. Zgodilo se je, ko je bila Alya še otrok. "Takrat bi skoraj umrla. Mami pravi, da mi je takrat ura začela ponovno tiktakati," je povedala naša pevka.

S starši je šla na ogled k pečinam, kjer so opravljala neka dela. Oče se je s prijatelji umaknil stran od Alye in žene, ko se je nenadoma zaslišal nenavaden zvok. Proti tlom je začela padati ogromna skala, ki se je odkrušila zaradi del. Oba starša sta v paniki zakričala Alyjino ime, ta pa v zmedi ni vedela, ali naj gre k mami ali očetu. Oče je nato pritekel do nje in jo močno zagrabil. V zadnji sekundi ... Skala je meter stran od njiju treščila na tla.

Alya se je med pogovorom spomnila še na en dogodek, ki bi jo skoraj stal življenje. Ko je bila stara tri leta, je padla po stopnicah in s hrbtom pristala v spodnjem nadstropju. Pravi, da je takrat nehala dihati.

Še en šok je doživela leta 2015, ko je zbolela za avtoimunsko boleznijo, ki je prizadela njeno ščitnico. Prognoza je bila slaba, je dejala Alya, ki se je pozdravila po alternativni poti.

 

 

Komentarjev 6
  • Kmodri_ 17:26 09.julij 2024.

    Iskanje pozornosti! Značilno za narcise!

  • Ender3 15:02 09.julij 2024.

    Tudi simpatični umirajo. Po novem raje v Grčiji kot pri sosedih. Morda celo ceneje in bolj popolistično

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:38 09.julij 2024.

    Jaz sem pa pred dvajsetimi leti v Soči ujel 2m dolgo in 40kg težko postrv...