Magazin > VIP
513 ogledov

Pia je odgovorila na vsa vprašanja

Pia Filipčič Youtube
Pia Filipčič, zmagovalka lanskega Big Brotherja, je razkrila vse pikantne podrobnosti.

Pia je na vsa vprašanja, povezana z operacijo in denarjem, ki ga je osvojila ob zmagi v šovu Big Brother, odgovorila v knjigi Cena mojih sanj. Vsaj tako obljublja.

"Spoznala sem ogromno novih prijateljev, od katerih so bili le redki pravi, denar me je začel spreminjati in pripravil do dejanj, za katere si nisem mislila, da sem jih zmožna, in spoznala sem njega, Gospoda Problema, ki mi je življenje še boljj zapletel," je zapisala Pia. 

Dnevniški zapis se začne z dnem, ko je zmagala v šovu Big Brother in razkriva "vse pikantne podrobnosti najbolj razburkanega obdobja mojega življenja". Nekaj malega je za pokušino ponudila tudi svojim sledilcem na družbenih omrežjih. 

Pia nam je že pred kratkim napovedala, da bo vse razkrila v knjigi. Na vprašanje, ali še vedno namerava spremeniti spol, pa nam je odvrnila: "Operacija bo! In to je zadnje, kar bom v zvezi s tem komentirala".  

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.