Magazin > VIP
32 ogledov

Pippi za seks ponujajo milijone

princ Harry, Pippa Žurnal24 main
Produkcijska hiša Vivid je sestri in bratu novopečene vojvodinje Cambridgea Pippi in Jamesu za seks pred kamerami ponudila milijonske vsote.

Produkcijska hiša Vivid je sestri novopečene vojvodinje Cambridgea Pippi za snemanje enega seks prizora ponudila pet milijonov dolarjev (3,4 milijona evrov). V pismu, ki so ji ga poslali, med drugim navajajo, da je bila po njihovem mnenju zvezda kraljeve poroke, saj je s svojo lepoto in eleganco popolnoma prevzela pozornost svatov in medijev.

Ponudbo za seks pred kamerami je dobil tudi njen brat James, a za petkrat manj denarja. James sicer v javnosti rad kaže svojo nago zadnjo plat, pogosto pa poseže tudi po ženskih oblačilih.

Pred nekaj dnevi je v javnost prišla fotografija, na kateri Pippa v samem nedrčku in kratkem krilu pleše z neznanim moškim v boksaricah, na neki drugi pa je okoli nje polno steklenic alkohola. Baje naj bi fotografije agencijam prodale Pippine prijateljice. Na zahtevo njene družine so jih že umaknili iz "obtoka“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.