Magazin > VIP
2022 ogledov

Playboyevo dekle leta postala nudistka Sara

Sara Merčnik, Playboyevo dekle leta 2012
1/22
Mediaspeed.net
Sinoči so izbrali Playboyevo dekle leta 2012. To je postala Sara Merčnik.

Včeraj so v družbi zajčic, seksi plesalk, znanih obrazov in vroče družbe željnih obiskovalcev razglasili Playboyevo dekle leta 2012. Laskavi naslov si je letos prislužila 21-letna Sara Merčnik, nudistka iz Maribora, ki jo boste poleti lahko ujeli na eni izmed hrvaških nudistični plaž. "Tega nisem pričakovala, saj sem imela odlično konkurenco. Maksimalno bom izkoristila ta naslov," nam je povedala Sara in dodala, da dlje od golega fotografiranja ne bo šla: "Pornografija odpade. Playboy je čisto nekaj drugega, je umetnost."

Rivalstva med golimi lepoticami ni

Med finalistkami so bile še Giulia Cobez, Manca Zupan in Anka Bulovec. Prav slednja, ki je veljala za favoritko, pa ni bila prav nič razočarana, da se ji je naslov za las izmuznil: "Ničesar nisem pričakovala, ravno zato, da ne bi bila nato razočarana. Vse štiri punce bi lahko zmagale, Sari privoščim, saj je zelo v redu punca. Med nami ni rivalstva," je zaupala Anka.

Med rjuhami si jih želijo tudi estradniki

Na mičnih dekletih pa so si oči napasli tudi številni domači estradniki, med njimi Iryna Osypenko Nemec, Katarina Benček, Erazem B. Pintar, Regina, Maja Klun, Domen Valič, Game Over, Alenka Bikar, Zvone Šeruga, Nadiya Bychkova, Viktorija Manzinni in voditelj večera Vid Valič. Steffanio iz skupine Game Over nam je zaupal, da bi, tako kot še marsikateri moški, z veseljem zapeljal zmagovalko: "Njene gole fotografije so zelo fine, z veseljem bi jo povabil v posteljo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.