Magazin > VIP
46 ogledov

Bieber fizično obračunal s fotografom

Justin Bieber
1/9
FameFlynet
Justin Bieber, ki se sicer ne brani paparacev, je konec tedna popolnoma izgubil razsodnost.

Tudi sladki Justin Bieber ima svojo temno stran. Konec tedna je pevcu prekipelo, ko mu je eden izmed fotografov zaprl pot in se ni želel umakniti, čeprav ga je Bieber prosil, naj se umakne. Justinu, ki je do fotografov sicer zelo vljuden, se je zaradi tega popolnoma zmešalo. Prišlo naj bi celo do fizičnega obračuna, v jezi je izgubil čevelj in kapo, njegovo dekle Selena Gomez pa mu je moralo pomagati, da se je spet obul.

Prestrašeni fotograf je v strahu obsedel na pločniku, pri incidentu pa so morali posredovati celo gasilci, reševalci in policisti. Fotograf, ki naj bi po tem zaradi bolečin v prsih poiskal bolnišnično pomoč, je namreč dogodek prijavil policiji, ki zdaj raziskuje primer kot napad nanj, navaja ameriški tabloid TMZ.

Komentarjev 1
  • Si Mon 17:18 28.maj 2012.

    Prokleti bedak z piskrom!!!! Kaj misli, da za njega ne veljajo pravila, če je kao neki slavni(beri: pederski) pevec???!!!!! Mrš pička mu materna naj gre v zapor pa ga tam usmrtijo, bo vsaj blo legalno. Se niti ni sposobn obut, ...prikaži več da mu more njegova SELENA pomagat!!!!! S-R-A-M-O-T-A!!!! TO BI NAJ ZAJ BIL NEKI IDOL !!!