Magazin > VIP
20 ogledov

Po blatenju Katie v bolnišnico

Tori Spelling FameFlynet
Se je Torijina negativna energija obrnila proti njej sami?

Tori Spelling so sredi turneje, na kateri promovira svojo novo knjigo Spelling It Like It Is, hospitalizirali. Čeprav so jo nemudoma oskrbeli, je resničnostna zvezdnica svojo turnejo ustavila. "Ni se počutila najbolje, zato so jo odpeljali v bolnišnico, a se je vse uredilo," je povedal vir blizu Tori.

Toda to naj ne bilo bila vsa zgodba. "Tori so hospitalizirali zaradi stresa in tesnobe, ki ju je doživela ob negativnih odzivih na to, kar je razkrila v svoji knjigi. To je močno načelo njene živce. Nikoli si ni mislila, da bodo komentarji glede Katie Holmes sprožili toliko očitkov. Zelo je nervozna, da mora svoje zapise braniti v medijskih intervjujih, zato se je odločila, da poišče pomoč,"  je izdal drugi vir. Tori se je v svojo knjigi namreč spravila na Katie Holmes. A Katie ima očitno veliko več privržencev kot Tori, ki si je z izjavami, da igralka nosi masko in ne zna peti, lepo zagrenila življenje. Kako že pravijo? Slabo se s slabim vrača.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.