Magazin > VIP
2256 ogledov

Po enem letu znan vzrok smrti pevke Sinéad O'Connor

Sinead O'Connor Reuters
Sinéad O'Connor je umrla 26. julija 2023. Dočakala je le 56 let.

Mrliški oglednik je pol leta po smrti irske pevke Sinéad O'Connor potrdil, da je zvezdnica umrla naravne smrti, sedaj pa je znan točen vzrok za njeno prezgodnje slovo.

Smrt pevke, znane po hitu Nothing Compares 2 U, je bila posledica "poslabšanja kronične obstruktivne pljučne bolezni in bronhialne astme ter manjše okužbe spodnjih dihalnih poti".

O'Connor so 26. julija lani neodzivno našli na njenem domu. Mrliški oglednik je takoj odredil obdukcijo, policija pa je potrdila, da pevka ni umrla v sumljivih okoliščinah.

Po njeni smrti se je namigovalo, da si je Sinéad sodila sama, ker ni mogla preboleti sinove smrti. 17-letni Shane si je življenje vzel januarja 2022. Za sinovo smrt je pevka okrivila državo. Po njenih besedah je bil njen sin sprejet v bolnišnico Tallaght, ker naj bi pred tem poskušal storiti samomor. Svojo zadnjo objavo na platformi X je posvetila sinu: “Bil je ljubezen mojega življenja, luč moje duše. Bila sva ena duša, razdeljena na dve polovici. Bil je edina oseba, ki me je imela brezpogojno rada. Brez njega sem izgubljena.” 

Pevka se je vse svoje življenje borila z duševnimi težavami, med drugim je trpela za depresijo in posttravmatsko motnjo. 

 

Komentarjev 1
  • miha3 07:38 29.julij 2024.

    Jeba.