Magazin > VIP
138 ogledov

Po grdih govoricah: Posnetki razkrivajo, kako se Letizia razume s taščo

kraljica letizia, sofia
1/4
Profimedia
Dekleti sta se nekoč sprli pred kamero.

Lanskega decembra je po svetu zaokrožila vest, da naj bi kraljica Letizia s svojim svakom prevarala moža, kralja Felipeja. Njun zakon naj bi bil že lep čas v krizi, od teh govoric dalje pa je menda v še večji. Pravijo tudi, da se par namerava ločiti, a šele prihodnje leto, ko bosta obe hčerki polnoletni.

Felipejeva mama Sofia se je vselej borila za dober sloves kraljeve družine, zato težko gleda, kako monarhijo pretresa en škandal za drugim. To, da naj bi njena snaha skakala čez plot, jo je verjetno še posebej močno zabolelo. Odnos med ženskama je namreč že od samega začetka zelo napet, saj je Sofia zakonu nasprotovala, ker Letizia ni bila modre krvi. 

Leta 2018 je med njima počilo pred kamerami. Javnost je bila takrat ogorčena nad tem, kako nespoštljivo se je Letizia obnašala do tašče. Ko se je Sofia v neki cerkvi poskušala fotografirati s svojima vnukinjama, Leonor in Sofio, je to njuna mama poskušala preprečiti, in sicer tako, da se je pred njimi sprehajala gor in dol. Kralju Felipeju je bilo vidno neprijetno. Bralec z ustnic pravi, da je ženi rekel: "Nehaj."

Kakšen pa je njun odnos danes? Zaradi govoric in pretekle hude krvi so vanju vsakič, ko se skupaj pojavita v javnosti, uprte vse oči. Kljub temu se zdi, da med dekletoma trenutno vlada harmonija. Sofia je sina in taščo pred dnevi pospremila na uradni dogodek in fotografi so ujeli, kako je Sofia na snaho nežno položila roko. Obe sta bili videti sproščeni in dobre volje. Upamo, da se nista pretvarjali za kamere ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.