Magazin > VIP
16 ogledov

Po komi govoril s tujim naglasom

George Michael EPA
George Michael je spregovoril o težkih trenutkih, ki jih je doživljal po lanski hudi bolezni.

Po težki pljučnici je pevec George Michael lani padel v komo. Zdravniki na Dunaju so se za njegovo življenje borili več mesecev. Devetinštiridesetletnik je zdaj prvič spregovoril o trenutkih, ki jih je doživljal po prebuditvi iz kome.

"Oi’m the King of the Worrrld (Sem kralj sveta)," je bila prva stvar, ki jo je rekel zdravnikom, in to v nejasnem narečju, ki je značilen za Bristol. Zvezdnik sicer prihaja iz Londona. "Zdravniki so se ustrašili, da bom tako govoril vse življenje. Rekli so: 'Moj bog, ima poškodbe možganov,'" je izdal Michael, ki predvideva, da je bil njegov dvodnevni naglas povezan s serijo Nighty Night, ki jo je gledal, preden je padel v komo. V njej namreč govorijo točno v takšnem narečju.

Za pevca, ki se ničesar, kar se je zgodilo, medtem ko je bil v komi, ne spominja, pa je bilo še huje to, da ni mogel hoditi. "Če si toliko časa v mirujočem stanju, izgubiš mišično maso. Zbudil sem se kot šibek moški."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.