Magazin > VIP
6403 ogledov

Po smrti otroka: Zvezdnica se je pokazala v javnosti

chrissy teigen
1/4
Profimedia
Prve fotografije Chrissy Teigen po tem, ko je zapustila bolnišnico.

Manekenka Chrissy Teigen in pevec John Legend sta pretekli teden izgubila otroka. Lepotico so z močnimi krvavitvami v bolnišnico sprejeli v nedeljo. Svojim sledilcem je zaupala, da je prejela več transfuzij krvi in da je njena posteljica šibka, kljub temu pa otrok lepo raste. A veselje je bilo kratkotrajno, saj je le nekaj dni pozneje otroka izgubila. Bila je na polovici nosečnosti.

Svojo žalost je delila na družbenih omrežjih. Mnogi so jo zato kritizirali, mnogi pa so ji zaploskali. Med tistimi, ki so stopili na njeno stran in poudarili, da vsak žaluje na drugačen način, je bila tudi igralka Kate Beckinsale, ki je pred leti doživela splav.

Za Chrissy je sedaj zelo pomembno tudi to, da ni sama. Najnovejše fotografije iz ZDA kažejo, da se lepotica lahko zanese na ljudi okoli sebe. Paparaci so jo namreč fotografirali med sprehodom s prijateljico.

Chrissy in John imata sicer že dva otroka, hčerko Luno in sinčka Milesa.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 10:17 06.oktober 2020.

    V 3. mesecu je imela splav, iz tega pa dela tako famo, kot bi ji umrl pri porodu ali tik pred. Pravilno je, da se opozarja na to, da včasih nosečnost ne gre po 'pravi' poti, vendar pa se mi ...prikaži več pri tej ženski zdi, da vsako minuto izkoristi za samopromocijo.