Magazin > VIP
2830 ogledov

Po vseh zapletih končno prelepa novica za znano Slovenko!

Katarina Benček Instagram
Njena nosečnost je bila polna preizkušenj.

Katarina Benček je včeraj na Instagramu s prikupnim posnetkom sporočila, da sta s partnerjem Markom Pavlovićem postala starša. Rodila se jima je deklica, katere imena še nista razkrila. “Dobrodošla doma, deklica,” je Benčkova zapisala pod objavo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATARINA Benček ✈travel&style (@katarina_bencek)

Katarina se je sicer pred kratkim odločila, da bo manj objavljala na socialnih omrežjih, saj se je pripravljala na porod, hkrati pa ni želela sporočiti točnega datuma, kdaj bo rodila, saj ni želela dodatnega pritiska. Da z Markom pričakujeta otroka, je na presenečenje vseh sporočila marca. 

Njena nosečnost je bila polna preizkušenj. Že to, da ji je uspelo zanositi, je bil čudež, saj napovedi ginekologinje niso bile rožnate. V aprilu ji je zdravnica odredila prisilni počitek zaradi prekratkega materničnega vratu. Kasneje se je stanje stabiliziralo, a junija so se začele nove težave.

Katarina se je namreč bala, da jo je zadela možganska kap: "V soboto sem imela nenavadno situacijo. Poskušam brati, pa mi ne gre, približujem, a ne vem, kaj berem. Se grem malo spočiti, pa me kliče Marko in nisem dobro vedela, kje sem, ali sem v spalnici. Nisem se mogla spomniti imen določenih ljudi, v glavnem, ustrašila sem se, da me je zadela možganska kap.” Po pregledu na urgenci so ugotovili, da gre za migrensko auro. Avra je skupek nevroloških motenj, kot so motnje vida, motnje govora, vrtoglavica in druge motnje.

Družinici čestitamo!

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.