Magazin > VIP
35635 ogledov

Poglejte, h kakšnemu žrebcu se je stiskala Urška Klakočar Zupančič

Urška Klakočar Zupančič Top TV, Info TV
Pred vsemi ga je zajahala.

V Gornji Radgoni se je v soboto začel 62. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, na katerem se bo v šestih dneh predstavilo 1720 razstavljavcev iz 35 držav. Sejem je odprla predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič, ki je po poročanju STA izpostavila potrebo po spremembi načina razmišljanja, če bomo želeli ohraniti kakovostno življenje. "Svoje navade bomo morali spremeniti potrošniki, prilagoditi se bosta morala industrija in kmetijstvo, svoje pa bodo morali prispevati tudi kapitalski trgi, ki bodo morali hlastanje za dnevnimi dobički nadomestiti z dolgoročnejšim načrtovanjem finančnih prihodkov," je dejala.

Predsednica DZ se je nato sprehodila med živalmi, najbolj pa ji je verjetno zaigralo srce, ko je srečala konje. Kot razkriva tudi njen Facebook profil, je Klakočar Zupančič velika ljubiteljica konj. Ob posnetku s to čudovito živaljo je zapisala: "Konji so plemenite živali. Zelo sem hvaležna, da sem jim lahko blizu."

Na sejmu je svetlolaska brez zadržkov enega lepotca celo zajahala. Kako elegantno se je povzpela nanj, si lahko ogledate v spodnjem videu na 2:56:00.

Komentarjev 20
  • Avatar luckyss1
    luckyss1 14:25 26.avgust 2024.

    Jebi ga, sedaj se vidi primitivnost uredništva..Na nivoju prikletnih..

  • munja 13:28 26.avgust 2024.

    Če se nimaš v življenju na koga naslonit, sta tudi konj in opica dobrodošla.

  • jebse 12:36 26.avgust 2024.

    Na zgornji sliki je izrezan @Endrek3 (desno) ki spolno obdeluje konja na katerem je Urška le tako so lahko pomirili konja da je Urška uspešno pozirala. @Endrek je prejel zlato priznanje za spolno obdelovanje konjev na 62. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejemu ...prikaži več Agra ter vse pohvale vlade. Nas edini @Endrek3 - ZLATI HORSE FUCKER.