Magazin > VIP
13533 ogledov

Poglejte, kakšna je sedaj žena Jerneja Damjana

taya damjan Planet TV
Takšne je še niste videli.

Radijska in televizijska voditeljica Taya Damjan, žena našega smučarskega skakalca Jerneja Damjana, se je odločila za veliko spremembo videza. Svoje dolge svetle lase si je pobarvala na roza, kar je trenutno zelo v trendu. Njeni sledilci na Instagramu so navdušeni. "Najbolj huda smrklja,“ je nekdo pokomentiral njeno fotografijo.



Taya je sicer javnost presenetila tudi lani, ko je nenadoma sporočila, da odhaja s Planet TV, kjer je vodila športni del informativnega programa. Kot nam je takrat razložila, jo je motila spremenjena shema, zaradi katere je domov hodila v poznih urah. "Zelo pozno sem prihajala domov, kar je vplivalo na hčerkin bioritem. Ker je pozno zaspala, sem jo zjutraj težko spravila v vrtec. Poleg tega se nisva veliko videli. Če bi bila Niki večja, bi ostala. Delo voditeljice sem namreč rada opravljala,“ je takrat povedala za Žurnal24.

Komentarjev 8
  • borut08 15:18 01.april 2018.

    Kaksna?Nikakva!

  • Lovebites 13:19 01.april 2018.

    Antipaticno jo naredijo tudi ozke ustnice,jih skoraj nima.Me pa res zanima,ce ve,da je njen moz dejansko gay.Pa pustimo otroka in to,da je porocen.

  • Jaka Kranjski 12:15 01.april 2018.

    Antipatična!