Magazin > VIP
13647 ogledov

Poglejte luksuzno vilo našega pevca, ki jo ima na Hrvaškem!

dejan vunjak
Že stopiš iz vile, pa si na plaži.

Pevec Dejan Vunjak ima že vrsto let v lasti luksuzno vilo na otoku Krku, v mestu Punat, ki jo oddaja turistom. Kot je razvidno iz Instagram profila, ima hiša tri apartmaje, ki gledajo na plažo, ki je od vile oddaljena samo 80 metrov. 

Vilo sta v preteklosti kupila njegova starša. “Oče in mama sta hiško zagledala čisto spontano, ko sta se sprehajala po ulicah, saj sta vedno zelo rada opazovala okolico. V eno od hišk sta se zaljubila, pozneje pa še moja sestra Tina in jaz. Na ta kraj me vežejo lepi spomini iz otroških dni, saj sem tam vsako leto preživel skoraj dva meseca in spoznal ogromno prijateljev med večerno vožnjo s kolesom do sindikalnega doma, kjer so v koloniji počitnikovali Štajerci,” je sin legendarnega pevca Brendija pred leti povedal za Slovenske novice.

“Tu je primerno za mlade in tudi za bolj umirjen družinski dopust. Mesto ni veliko in všeč mi je, da je vse na dosegu roke. Lahko imaš aktivni dopust, saj je na voljo ogromno adrenalinskih dogodivščin, veliko poti je urejenih za sprehode in kolesarjenje. Všeč mi je, ker lahko izbiraš med več različnimi plažami. Tako lahko uživaš na peščenih in kamnitih pa na plažah, kjer je dovoljeno tudi za štirinožne prijatelje. Eden izmed glavnih razlogov, zakaj imam rad ta dopustniški kraj, je družba, ki sem jo v minulih letih spoznaval. Tam se vsako leto vidimo z veliko prijatelji,” je še dodal.

Pevec z dopustovanjem na Krku, kamor so hodili z družino, ohranja spomin na pokojnega očeta, ki je dočakal le 49 let. Junija leta 2011 se je po koncertu v Lipici zgrudil in umrl. Dejan je za naš medij pred leti razkril, da se še vedno spominja njegovih nasvetov. Takrat je povedal: "Pravil je: Na 10 dobrih del se eno povrne. Ko se vzpenjaš po stopnicah, bodi prijazen, ker ne veš, koga boš na poti dol srečal. Bodi hvaležen za vsako službo. Spoštuj vsakega šefa, ker ti je dal priložnost.“

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.