Magazin > VIP
2967 ogledov

Poglejte moškega, ki je Gaji Filač ukradel srce!

Gaja Filač Google
Končno ga je pokazala.

Igralka Gaja Filač, ki je Slovenijo obnorela v seriji Skrito v raju, v kateri je igrala okoljevarstvenico Laro, je pred kratkim na premieri predstave Morska deklica, v kateri je zaigrala v glavni vlogi, javnosti prvič pokazala svojega srčnega izbranca Davida Champaigneja

Mlada igralka iskrene naklonjenosti do svojega fanta ni skrivala. David jo je na premieri presenetil z ogromnim šopkom rož in fotografi so ujeli trenutek, ko ga je v zahvalo strastno poljubila.

gaja filač | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Chapmaigne je mladi igralec in režiser, ki je svoje delo prejel že štiri nagrade. Najodmevnejši projekti, pri katerih je sodeloval, so Kaj pa Ester?, 2030 in Stanovanje 33, piše na spletni strani Baze slovenskih filmov.

Golobčka sta skupaj srečna že nekaj časa. Da Gaja ni več samska, je namignila poleti s setom fotografij z dopusta, na katerih se pojavlja njen fant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gaja Filač (@gfilac)

Filačeva, ki je postala znana z vlogo v filmu Košarkar naj bo, je za Delo odgovorila na vprašanje, ali se ji to, da s fantom opravljata isti poklic, zdi prednost ali slabost: "V najinem odnosu se to kaže kot absolutna prednost, nikoli slabost. Ampak tudi če ne bi bila iz istih vod, mislim, da bi razumela drug drugega, ker sva taka karakterja. Vedno se podpirava, razumevajoča sva drug do drugega, maksimalno si pomagava, predvsem pa skrbiva, da sta najin dom in odnos mir in ljubezen.”

26-letna Gaja je svoj igralski talent podedovala po pokojnem očetu Vilku Filaču, ki je umrl leta 2008, star samo 58 let. Zanj je bila usodna srčna kap. Pred njegovo kamero so se zvrstili mnogi znani igralci, kot sta npr. Johnny Depp in Marlon Brando.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.