Magazin > VIP
43 ogledov

Popović umaknil tožbo proti Severini

Severina Milan Popović Ivana Ivanovic/PIXSELL
Potem ko sta tožila drug drugega, je Milan Popović umaknil tožbo zoper Severino.

Milan Popovič je na zagrebškem sodišču umaknil zahtevo po skrbništvu nad svojim sinom, ki ga ima s pevko Severino. Zahteval je, da s sinom Aleksandrom preživi enako časa kot pevka. Vse to pomeni, da je srbski kralj bakra opustil namero, da leto in pol starega sina vzgaja enakopravno s Severino.

"Ko ga je Severina tožila, je Popović tožbo umaknil, ker bi dva sodna procesa vse skupaj zapletla," je sporočila njegova predstavnica za javnost. 

Vse podrobnosti o skrbništvu bodo določene v procesu, ki ga je pred nekaj tedni sprožila Severina. Pevka v tožbi zahteva popolno skrbništvo nad sinom, za dobro otroka pa bi bil vsak stik, ki bi ga imel z očetom, v njenem stanovanju in pod njenim nadzorom. 

Popović, ki svojega sina ni videl več kot dva meseca, je povedal, da Severina s to tožbo zahteva, da plačuje preživnino tudi zanjo, ne samo za sina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.