Magazin > VIP
25467 ogledov

Poptevejev ženin nezadovoljen z ženskami, ki so se zanj zanimale

Josip Antolić, ljubezen po domače Pop TV
Upokojenec točno ve, kakšno damo išče.

V novi sezona ljubezenskega šova Ljubezen po domače bo družico iskal tudi upokojenec Josip Antolić iz Krškega, ki je dolga leta delal v rudniku, sedaj pa uživa v pokoju. 75-letnik živi v svoji hiši, ki jo lepo vzdržuje. Vsak dan prehodi šest kilometrov skozi gozd in po okoliških travnikih, najraje pa se namaka v zdravilišču. 

Josip je zelo aktiven, ne pije in ne kadi, zato poudarja, da ob sebi ne potrebuje medicinske sestre, ampak nekoga, s katerim bo lahko užival. "Ko se zaljubim, sem vesel in cel svet je moj," pravi veseli in romantični Josip. Voditeljica Tanja Postružnik Koren ne more verjeti, da je tak poskočni upokojenec še vedno sam. "Glede na to, da si komunikativen, lepega videza, prijaznega značaja ... A se ženske tukaj grebejo kaj zate? Je bila kakšna že na vratih?" ga je vprašala. "Veliko, a jih ne maram, ker imajo kmetije. One bi me molzle, jaz pa delati nočem, ampak želim lepo uživati. Ona bi pa garala in kosila travo. Kosil ne bom več. Tukaj lepo zunaj sediš, uživaš in tuhtaš, kam boš šel na lepše," je razložil Josip, ki upanja v ljubezen še ni izgubil. 

 

Komentarjev 3
  • Avatar oven
    oven 10:50 27.junij 2023.

    Gospod, upam da vam uspe. Čeprav bo težko, ker ženske bi najraje ves čas samo garale na njivi, v hlevu, kuhale, prale, prenavljale hišo, stanovanje. Še posebej tiste, mlajše.

  • Ender3 09:22 27.junij 2023.

    Hvala avtorju za sila pomembno informacijo o upokojencu..Svašta !