Magazin > VIP
1108 ogledov

Poročila se je naša smučarska skakalka

Urša Bogataj Profimedia
Bila je prelepa nevesta!

Poročila se je smučarska skakalka Urša Bogataj, ki je večno zvestobo obljubila Sandiju Križnarju, bratu Nike Križnar. To je sledilcem na Instagramu sporočila z objavo poročne fotografije s pripisom ‘Nepozaben dan’. Urša, ki je v rokah nosila belo-rumen šopek, je za to priložnost izbrala dolgo belo poročno obleko, Sandi pa temno moder smoking. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urša Bogataj (@ursabogataj)

Paru se je lansko poletje rodil prvorojenec Tim, kar je Urša razkrila z objavo pletene košarice z otroškimi čevlji in pri tem označila otrokovega očeta.

Smučarska skakalka, ki je na olimpijskih igrah v Pekingu pred dvema letoma osvojila zlato v posamični konkurenci in na tekmi mešanih ekip, je v preteklosti na Radiu 1 razkrila zanimivo zgodbo, kako se je začela njena zveza s Sandijem. Glavno vlogo pri tem je igrala Sandijeva sestra Nika. Tej se je namreč pred leti zgodila nerodnost, ko je v eter dejala, da "ostale skakalke niso skočile, ker so imele rdečo". V mislih je seveda imela rdečo luč zaradi vetra in ne menstruacijo. To njeno izjavo so v šali večkrat predvajali na omenjenem radiu, Urša pa je o njej obvestila Sandija. "Si slišal, kaj tvoja sestra govori po radiu?" ga je vprašala. In njuna zgodba se je začela …

Urša si je lani prvega januarja poškodovala koleno in v začetku marca, ko je naznanila, da prekinja športno pot, prestala operacijo. Letos januarja je namignila, da jo bolj kot nazaj na skakalnice vleče v trenerske vode.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.