Magazin > VIP
15389 ogledov

Poroka na 1. pogled: Na večerji neprimerni komentarji, žena ogorčena

Žan je izgubil interes.

Za pari je druga skupna večerja, na kateri so letele iskrice - a ne med poročenimi pari. Žan se je pred Meri kar malo brezsramno spogledoval z Mašo, s katero se je med tednom kar dvakrat dobil. 

"Vidim, da pogleduješ po sladici," je Damir rekel Maši in spodbudil Žana: "Jaz sem pa mislil, da Maša mene gleda. Lahko bi mene gledala kot sladico." Maša je zardela, a priznala, da ji pozornost godi, saj je ne dobi od moža. 

maša, poroka na prvi pogled | Avtor: Planet TV Planet TV

"Na večerji nisem razmišljal o tem, da sem z Meri. Osredotočal sem se na to, da bom sam. Ni me kaj dosti zanimalo, kaj Meri misli o meni," je povedal Žan, Meri pa je dejala: "Današnja večerja je bila zame tema. Živa tema. Se je pa pokazalo, kje stojimo in kakšen je kdo v resnici."

V pogovoru z Blažem in Rokom je Žan povedal, da je izgubil interes in razložil, da je po pogovorih z ženo dobil občutek, da se mora umiriti in biti bolj zadržan. "Drugačen sem, kot sem," je potarnal. Rok in Blaž sta se strinjala, da dela napako in da se ne bi smel pretvarjati - še zlasti ne pred Meri. 

 

 

 

Komentarjev 1
  • Pierre 08:41 16.marec 2023.

    Se še kdo spomni filma Let nad kukavičjim gnezdom? Pacienti...