Magazin > VIP
8447 ogledov

Poroka na 2. pogled: Komentatorji Rudija in Marjetko soočili z grdimi govoricami

poroka na prvi pogled Planet TV
Tako sta se odzvala.

Tokrat sta se komentatorjem v oddaji Poroka na drugi pogled pridružila do ušes zaljubljena Rudi in Marjetka. Miha Hercog ju je na začetku vprašal, ali sta še skupaj. To ga je zanimalo zato, ker je do komentatorjev prišla informacija, da naj bi "Marjetka nekaj ušpičila" in Rudija močno ujezila. "Rudi pa naj bi rekel, da ima tega dovolj, a da se bosta do konca vseeno pretvarjala, da je vse v redu," je Špela Grošelj še razložila. 

Golobčka sta bila nad slišanim vidno presenečena, tako pa se je na zlobne jezike odzvala Marjetka: “Me ne zanima, kaj pravijo drugi. Jaz vem, zakaj sem prišla v eksperiment, dobila sem to, po kar sem prišla.” Rudi je dodal: “Oba sva prišla z iskrenimi nameni. Skupaj sva preživela res ogromno časa, na televiziji je prikazanih samo 20 odstotkov časa, ko sva bila skupaj.”

Marjetke ne gane niti Rudijeva višina, saj je ta rahlo manjši od nje. “Sicer sem na začetku pričakovala, da bo moški višji od mene, a na koncu me to ni zmotilo, saj veste, kako je, v postelji se vse izenači,” je hudomušno pripomnila lepotica. 

Marjetka in Rudi sta že od začetka šova Poroka na prvi pogled veljala za najperspektivnejši par. Ljubezni med njima ni prekinil niti siloviti prepir, ki sta ga imela. O čem se je šlo, preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.