Magazin > VIP
2780 ogledov

Poroka na prvi pogled: Ali Kate izvaja tudi erotične masaže?

poroka na prvi pogled, kate Planet TV
Domen jo je kar naravnost vprašal.

Pari šova Poroka na prvi pogled so se zbrali na slavnostni večerji, kjer pa je bilo za mizo na trenutke tudi napeto, predvsem zaradi Kate, ki je izkoristila vsako priložnost, da bi svojega moža spravila v zadrego.

Ko je Sandi rekel, da je po duši športnik, je takoj povedala, da zjutraj ne teče, ampak spi ... Nato se je Sandi pohvalil, da sam skrbi za svojo hišo in kuha, a tudi to na Kate ni naredilo vtisa.

Da si par ni najbolj naklonjen, je opazil tudi Domen, ki je kar naravnost povedal, da o Ukrajinki nima najboljšega mnenja, ker Sandija ves čas obtožuje. 

"Ni vse samo na moških. Tudi ti moraš pokazati neki interes in ne biti samo nekaj lepa in govoriti v tri krasne. Dobil se občutek, da ga ne ceni. Ona ima fokus le na denarju," je povedal.

Domna, ki se je očitno odločil, da bo Kate malo zbadal, je zanimalo, s čim si služi denar. Razložila mu je, da je maserka in da ima svoj salon. "Kakšne masaže pa ponujaš? Happy end?" jo je vprašal, nakar je Kate kot iz topa ustrelila: "Ni šans, ni šans. to pri meni ne obstaja."

 

Komentarjev 1
  • Avatar Helena Marinčič
    helena9 13:09 27.marec 2022.

    Ta ženščina pa previsoko leta....težek karakter