Magazin > VIP
43200 ogledov

Poroka na prvi pogled: Andreja po večerji odpeljal rešilec, to se je zgodilo

andrej štelcer, poroka na prvi pogled Planet TV
Ni ga bilo na zadnji ceremoniji.

Na zadnji ceremoniji s strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled je manjkal Andrej. Za svoj izostanek je imel dober izgovor. Pred Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana je posnel video, v katerem se je ostalim opravičil in razložil, da so ga s hudimi bolečinami prepeljali v bolnišnico. Podrobnejših informacij ni razkril, je pa o svojih težavah spregovoril za Žurnal24.

"Po zadnji večerji na ponovnem snidenju mi je najprej postalo slabo, nato pa sem začutil neznosne bolečine v predelu popka. Če bi moral bolečino oceniti na lestvici od 1 do 10, bi takrat rekel 25. Rešilni avtomobil me odpeljal v UKC LJ, kjer so mi najprej izpraznili želodec, nato pa so na preiskavah ugotovili, da se mi je po operaciji leta 2016 spet pojavila popkovna kila. Zdravstveno osebje je lepo poskrbelo zame in zdaj sem v redu," je povedal.

Andrej je v videu, ki so ga objavili med oddajo, vsem zaželel veliko zdravja in poudaril, da jih pogreša, saj je z njimi v mesecu in pol preživel veliko lepih trenutkov. Svoji nekdanji soprogi Ireni pa je položil na srce: "Bila si zelo v redu punca, prijetna, včasih manj prijetna. Z velikimi merili. Želim ti le to, da bi spustila določena merila za moške. Če boš tako nadaljevala, boš ostala sama. Takšnega princa na belem konju ni. Želim ti vso srečo."

Andrej in Irena se sicer nista razšla v najlepših odnosih. Štajerec je bil v svojem poslovilnem pismu tudi precej kritičen, razkril je tudi stvari, ki jih ne bi smel, za konec pa dodal, da bo zanj le znanka. Irenin govor je bil krajši, je bil pa njen odhod zato bolj dramatičen. Ko je prebrala pismo, ga je vrgla na tla in odkorakala. 
 

Komentarjev 3
  • Grof 08:57 06.junij 2024.

    V sanjah je sanjaj seks z Ireno, po pasje, pa je popek ribal ob njeno grbačo in doživel orgazem, če meriš v tonah, skupaj 25 ton kečapa

  • koki 08:42 06.junij 2024.

    Važno, da se je znebil Irene. Upam, da si Irena najde psihoterapevta. Vse dobro Andrej.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:37 06.junij 2024.

    Nalepše je ,če se penzije žgejo haha