Magazin > VIP
22983 ogledov

Poroka na prvi pogled: Kristijan Bogar pokazal svojo novo izbranko

poroka na prvi pogled, Kristijan Bogar Planet TV
V šovu je povedal, kje jo je spoznal.

kristijan bogar | Avtor: Instagram Instagram
Šov Poroka na prvi pogled se je srečno končal le za Rudija in Marjetko, Jerneja in Marko pa sta sklenila, da ostaneta prijatelja.

Kot vemo, je bila Jerneja v šovu najprej poročena s Kristijanom, a so razlike med njima zelo hitro postale boleče očitne in par je zaplaval v zakonsko krizo, ki je tudi s pomočjo strokovnjakov ni mogel rešiti. Na zadnji večerji parov je Kristijan Sari zaupal, da mu je žal, da z Jernejo ni končal eksperimenta, a poudaril, da ljubezni z njo ne bi dal še ene priložnosti, saj se je zaljubil.

"Ko je bilo konec eksperimenta, sem prišel domov, potreboval sem 14 dni, da sem prišel k sebi. Šel sem v gostilno in videl svojo ljubezen. Se zaljubil in od tistega dneva naprej sem tako srečen. Komaj čakam, da grem domov in jo stisnem," je dejal in dodal, da že skoraj živita skupaj. Sedaj je posnetek s svojo novo izbranko delil na Instagramu. Videti je, da si delita strast do športa.

Tudi Andrej je dejal, da ga je zadela Amorjeva puščica in da je srečen. Je pa imel 47-letnik veliko smolo, saj ga je izdalo zdravje, zato ga ni bilo na zadnjem srečanju s strokovnjaki. Zakaj so po večerji morali poklicati reševalni avto, si preberite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.