Magazin > VIP
7360 ogledov

Poroka na prvi pogled: Med Mašo in Žanom pošteno počilo, poglejte ta obraz

Tega spora tudi med romantičnim poletom z balonom ni mogla pozabiti ...

"Midva danes nisva najbolje začela jutra, kar se mi pozna," je povedala Maša, ki so jo strokovnjaki šova Poroka na prvi pogled poparčkali z Žanom. Ta jo je ujezil, ker je ni spustil v kopalnico.

Žan pravi, da je imela Maša kopalnico na voljo celo jutro, ko pa si je on ščetkal zobe, ga je podila ven, ker se je morala še obleči, kar bi po Žanovem mnenju lahko naredila drugje. "Zaprl sem vrata, da sem se lahko uredil, in to je njo užalilo najbolj na celem svetu. Ni hotela v balon, dokler se ne opravičim," je dejal.

Maša je bila med poletom vidno nejevoljna, medtem ko je Žan užival. Po treh urah slabe volje je zapel "don't kill my vibe" (ne uniči mojega razpoloženja, op. avt.), kar je Mašo še bolj ujezilo. Mariborčan je razložil, da gre za pesem Kendricka Lamarja. "Začni poslušati dobro glasbo," je še dodal. "Tega ne bi rekla niti sovražniku," je bila Maša ogorčena nad njegovim odgovorom. 

poroka na prvi pogled, žan, maša | Avtor: Planet TV Planet TV
Lepotička je nato odkorakala in povedala: "On postane tako nesramen ... saj potem se opraviči. Take stvari govori ..." Maša meni, da je njun odnos sedaj že tako toksičen, da zanj ne vidi prihodnosti. "Morda pa je imela Meri prav," razmišlja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.