Magazin > VIP
13496 ogledov

Poroka na prvi pogled: Meri med prepirom padla po stopnicah

Nasilna sta bila oba.

Zvezda šova Poroka na prvi pogled Meri je za naš portal že časom spregovorila o svojem bivšem, sedaj pa je o tej temi iskreno spregovorila tudi z Matevžem. "Jaz sem imela z enim fantom kar pester odnos, v katerem je bilo tudi nekaj fizičnega nasilja z obeh strani. To sem predelala, minilo je že nekaj let. Sploh ne vem, kako je prišlo do tega. Bedno je bilo," je povedala možu, v kamero pa razložila: "Da ta odnos ni tak, kot bi moral biti, sem vedela, ampak je bilo težko stopiti ven iz tega kroga. Ko je bilo enkrat res grdo, sem se odločila, da tako ne gre več."

Meri je tudi razkrila, da je med prepirom padla po stopnicah. "Tako sva se suvala, da sem padla po stopnicah. Sem bila cel teden kar boga. Veliko je bilo tudi kričanja in kreganja," je dejala in poudarila, da je za te slabe izkušnje sedaj hvaležna, saj se je iz njih veliko naučila. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.