Magazin > VIP
39956 ogledov

Poroka na prvi pogled: Nevesta izgubila 40 kg, tako je bila videti prej!

nina jug Planet TV
Nina Jug je shujšala za neverjetnih 40 kilogramov!

nina jug | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Letošnja televizijska pomlad bo romantična. Poleg šova Ljubezen po domače smo dobili še šov Poroka na prvi pogled, ki ga predvajajo na Planet TV in spremlja šest parov, ki so ji združili strokovnjaki. Pari so se prvič ugledali šele pred oltarjem, zato se morajo spoznavati pred kamerami. 

Prvi par sta bila Domen in Nina. Nina je v oddaji povedala, da je shujšala za 40 kilogramov, za Žurnal24 pa je razkrila še več podrobnosti.

"Glavni presek sem naredila med prvim 'lockdownom' leta 2020. V letu pred tem sem shujšala za 10 kilogramov, nato pa v devetih mesecih med korono še za 30 kilogramov. Dobro se spomnim začetka te poti. Bilo je za novo leto, 31.12 2018. Na Instagramu sem spremljala vaditeljico Mirjano Šerjak, ki je imela takrat neki natečaj. Ob tem sem se zamislila, da bi morala nekaj narediti iz sebe, da je treba nekaj narediti za zdravje.. Prijavila sem se, vzela me je pod svoje okrilje in mi zelo pomagala. Še zdaj sva dobri prijateljici in še sedaj hodim k njej na vadbo. Takrat sem tehtala 100 kilogramov, moja najvišja teža pa je bila 125 kilogramov."

Nina pravi, da je "z lahkoto shujšala". "Uredila sem  prehrano. Nehala sem jesti sladkarije, izogibala sem se kruhu, sadju in enostavnim hidratom ter alkoholu. Hidrate sem jedla le dopoldne, popoldne pa beljakovine in zelenjavo. Petkrat na teden sem se ukvarjala s športom - hodila sem na pilates in viskointervalni trening."

33-letnica nam je še zaupala, da se je v svoji koži dobro počutila tudi z več kilogrami - celo bolje, kot se počuti sedaj. "Čeprav se morda sliši smešno, je moja samozavest sedaj morda celo malo nižja kot prej. Postala sem bolj kritična do svojega telesa. Ko sem spoznala, kaj sem s svojim telesom zmožna narediti, so me začele stvari, ki me prej niso motile, motiti. Izguba kilogramov s sabo potegne veliko zadev. Ostane odvečna koža, prsi niso več tako pokončne ..." Nina zato razmišlja o lepotnem posegu. "Razmišljam o abdominoplastiki in dvigu prsi. Sem zagovornica lepotnih posegov, dokler ženska to počne zase in ne zaradi zunanjih vplivov. Če misliš, da se boš zaradi tega bolje počutil, zakaj ne."

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:17 02.marec 2022.

    Zelo veliko kilogramov v zelo kratkem času, zato je verjetno tudi kože preveč.

  • Katlyn_Evans 10:00 02.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎