Magazin > VIP
8055 ogledov

Poroka na prvi pogled: Pogovor med Vlasto in Rokom dviguje obrvi

Te besede ne zvenijo prav optimistično ...

V šovu Poroka na prvi pogled najbolje kaže Roku in Vlasti, ki sta si bila takoj zelo simpatična. Njun odnos je dinamičen in harmoničen, zato so mnogi prepričani, da sta še vedno skupaj. A njun zadnji pogovor ni bil tako optimističen ...

Par je še lovit ribe. "Kaj pa dnevi ribolova rib na dveh nogah?" je moža vprašala Vlasta. Ta teh vprašanj ni bil vesel, saj se je eksperimentu popolnoma predal. "Počasi sem že malo naveličan teh vprašanj glede rib na dveh nogah. Jaz sem tukaj in sem v tem 100-odstoten," je povedal.

Vlasta je bila v ljubezni razočarana. Pravi, da se šele po enem letu pokaže, kakšno "ribo" si ujel. Skrbi jo, da ji bo Rok, ki ji je všeč, zdrsnil s trnka ... "Jaz sem 'all in' in ribe bom samo še pekel," pa je v kamero povedal Rok, ki sicer razume, zakaj Vlasta tako razmišlja. 

"Bomo videli, kako se bo odvilo. Oba imava utečeni življenji in bova videla," je dejal Rok, Vlasta pa je pristavila: "Koliko je prostora za drugega ..." "Jaz ga imam veliko," ji je zatrdil Rok.

"Po eksperimentu se bova vrnila vsak v svojo rutino. Nato bova videla, koliko bova imela drug za drugega še časa in koliko bo interesa," je nadaljevala Vlasta. Roka je ob teh besedah zaskrbelo. "Misliš, da ne boš imela več časa?" "Manj kot ga imam sedaj - služba, obveznosti. Za tole sem si vzela čas, nato bom morala začeti več delati," mu je razložila mamica dveh otrok, ki ji ni vseeno, kaj se bo z zvezo zgodilo po tem, ko bo snemanj konec. "Mislim, da oba govoriva preveč 'bomo videli'. Morala bi se odločiti in biti bolj odločna," pa je povedala v kamero. "Sigurno se bojim, da ne bom več tako razumevajoč. Tukaj lahko vse rešiva takoj, zunaj pa vprašanje, kako bova to reševala," pa je zaskrbljen Rok.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.