Magazin > VIP
4885 ogledov

Poroka na prvi pogled: Sara pokazala svojega postavnega moža!

sara aras Instagram
To je njen Daniel.

"Ko nehaš gledati tisto, kar si zapustil, vidiš, čemu se približuješ in zakaj si to izbral," je Sara Aras, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, zapisala ob fotografiji, na kateri poljublja svojega moža Daniela. Zdi se, da je posnetek nastal pred matičarjem in da gre za njun poročni poljub. 

Kot je znano, so strokovnjaki Planetovega šova Saro poparčkali z Markom, a zakona je bilo še pred koncem eksperimenta konec. Marko se je namreč odločil, da želi šov nadaljevati z Jernejo, ki je bila poročena s Kristijanom. Tudi ta zakon je razpadel. Več o tem TUKAJ.

Kmalu po koncu šova se je razvedelo, da je Sara poročena. Takrat se je govorilo, da je večno zvestobo obljubila tujcu, več informacij pa ni bilo znanih. "Tudi ta poroka se je zgodila hitro, brez predhodnega spoznavanja. Ni bila ravno na prvi pogled, a možno, da že na deseti. Kakor koli, sva se najprej poročila in skupaj vselila ter nato začela bolje spoznavati. Lahko bi rekli, da sem dobila novo priložnost v eksperimentu," je za naš portal takrat povedala lepotica.

Paru želimo veliko sreče. 

Komentarjev 4
  • bi_ba 08:09 01.julij 2024.

    Pa se mi je zdela še kar pametna.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 08:05 01.julij 2024.

    Kaj si lahko misliš o ženski,ki po 14 dneh vzame afriškega migranta in se z njim poroči?? Mislim,da ji bo hitro žal sicer pa bosta skupaj 2 leti,da postane ta Afričan "SLOVENAC" !! Vedno sem trdil,da dolžina več pšomeni ženskam ...prikaži več kot srce in to se tudi pokaže!!

  • Nevica 07:21 01.julij 2024.

    Rahlo prismojeno vse skupaj...